Nynke en Agnès: ‘Welke laarzen neem jij mee?’

Ik kijk heel erg uit naar de eigen reizen en de eilanden! Tot zondag bij de informatiedag!!

Nynke van der Werf (eigen foto)

Ik ben Nynke van der Werf en ga net als Agnès (die al eerder een blog voor zeilhelden heeft geschreven) mee met School at Sea. Dit is een zelfontwikkeling programma waarmee wij een half jaar de wereld over gaan zeilen en ondertussen school volgen. Agnès en ik gaan dit hele avontuur met jullie delen via Zeilhelden! We zullen ongeveer een keer per maand een blog schrijven over hoe het leven aan boord is en alle gave avonturen want er is beperkte wifi.

Wij nemen jullie vandaag alvast mee in de voorbereidingen voor het vertrek in oktober dat al erg dichtbij komt. Wij hebben elkaar al een aantal keer gezien bij bijvoorbeeld het kennismakingsweekend maar ook bijvoorbeeld in Amsterdam. Hieronder een stukje over onze dagelijkse gesprekken 😉

Hoi Nynke, hoe gaat het? Heb jij al met je docenten gesproken? Ik wel al met een paar. Het natuurlijk is wel best veel werk om voor elk vak de stof te verzamelen die ik ga missen als ik aan boord ben, maar tot nu toe zijn alle docenten super enthousiast! Het enige waar ik een beetje tegen aan loop is dat ik geen toetsen mee krijg en dus al mijn schoolexamens moet inhalen als ik terug ben. Krijg jij wel toetsen mee of moet je ze ook inhalen?

Nynke (L) en Agnès (R)

Heee, goed hoor met jou! Ahh wat vervelend dat je geen toetsen meekrijgt, maar dat komt vast wel goed. Ik krijg ze gelukkig wel mee. Ik ga morgen met alle docenten een afspraak maken om het PTA te bespreken en kijken hoe we het bijvoorbeeld gaan oplossen met de praktische opdrachten en het mondeling. Oh ja ik had nog een vraagje, wat voor zeillaarzen heb jij want deze moet ik nog kopen?

Succes met de gesprekken met je docenten! Misschien kunnen we wel aan boord een zelf gevangen vis ontleden voor bio. Ik heb zelf ook nog geen zeillaarzen, maar ik heb van iemand anders gehoord dat zij goede had gevonden dus misschien koop ik die wel. Nu het echt dichtbij komt begin ik er steeds meer zin te krijgen, waar kijk jij het meest naar uit? Ik kijk heel erg uit naar de eigen reizen en de eilanden! Tot zondag bij de informatiedag!!

Oh ja dat van die vis is best een goed idee! Jaaa, ik heb er ook zo veel zin in. Ik heb eigenlijk overal zin in maar ik kijk toch wel heel erg uit naar de eigen reizen inderdaad en kerst op een warme plek! Tot zondag!!

Bedankt voor het lezen van onze blog, er komen dus nog veel bijzondere verhalen aan!

Agnès en Nynke

(check hun website als je hun wilt supporten)

Reacties

Reacties