Over Zeilhelden

Zeilhelden is een digitaal mediumplatform dat al jaren succesvol al draait op de eigen website,  Facebook en de andere social media. Heel eigenwijs gaan we daarbij onze eigen gang en we staan dan ook volledig los van wat de zeilbladen en de andere zeilplatforms doen. Want Zeilhelden brengt het nieuws en de verhalen die wij zelf leuk en interessant vinden. Grensverleggend. Buitengewoon. Persoonlijk.

We experimenteren graag met oude en nieuwe mediavormen, van radio tot live video, van podcast tot slow TV. En we zijn volledig onafhankelijk in onze keuzes. Veel aandacht besteden we aan het volgen van grote en kleine Nederlandse successen in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld met vlogs van het WK Cadet in Argentinië, de Vendée Globe in Frankrijk, het WK Splash in Lelystad of de America’s Cup op Bermuda. We berichten vanuit de kraamkamer van de zeilsport en doen ook verslag van gelauwerde helden op Olympisch water.

We brengen Zeilhelden naar je toe met lezingen in ‘Zeilhelden Vertelt!’ en organiseren masterclasses met praktische tips&trics van Zeilhelden.

Iedereen die meewerkt aan Zeilhelden doet dat vrijwillig en zonder enige vergoeding. Op den duur kunnen we dat niet natuurlijk volhouden, want niet iedere reporter, blogger, vlogger of columnist kan onbeperkt tijd en geld in Zeilhelden stoppen. Daarom vragen we je hulp. Vind je Zeilhelden de moeite waard? Word dan supporter van Zeilhelden. Dat kan als bedrijf maar ook als persoon. En het kan op heel veel verschillende manieren, zoals het beschikbaar stellen van materiaal, logistieke of personele ondersteuning of financiële hulp. En natuurlijk willen we nadenken over een tegenprestatie die past binnen de uitgangspunten van Zeilhelden. Dus wil jij op jouw manier bijdragen aan Zeilhelden? Mail dan naar jules@zeilhelden.nl. Dan overleggen we binnenkort hoe we elkaar het beste kunnen versterken.