Agnès@Sea: Dit wordt mijn huis!

Hoi allemaal,

Dus een hoop veranderingen, maar ik heb toch een super goed beeld gekregen van hoe mijn huis er voor een half jaar uit gaat zien! Ik heb er nog meer zin in!

Ik ben afgelopen donderdag naar de tall ships races in Harlingen geweest. Wat een heerlijke sfeer hing er! Hier lag ook de Thalassa (de boot waarop ik een half jaar ga meevaren met School at Sea). De dag ervoor heb ik de kapitein ontmoet die ook met onze reis mee gaat, hij was super aardig! Hij heeft mij een rondleiding door de boot gegeven en vertelde dat de boot er wel iets anders uitziet als wij aan boort gaan in oktober. Waar nu in de hutten een stapelbed van twee bedden zit wordt het een stapelbed van 3 bedden, ook worden de de stoelen bij de tafels vervangen door banken waar spullen onder kunnen en zodat we met meer aan de tafel kunnen, gewoon lekker proppen. Natuurlijk worden ook de nieuwe hoezen voor de banken vervangen door de oude, want ja ze willen niet dat wij vlekken maken of nat op de nieuwe hoezen gaan zitten. Als laatste verandert ook de bar, minder drank en meer water.


Dus een hoop veranderingen, maar ik heb toch een super goed beeld gekregen van hoe mijn huis er voor een half jaar uit gaat zien! Ik heb er nog meer zin in!
Op donderdag begon het event en heb ik mijn verhaal verteld aan mensen. Sommigen waren super aardig en doneerden wat en anderen ook niet, maar dit hoort er ook bij. Als iemand €10 of meer doneerde kregen ze er een van mijn zelf ontworpen tasjes erbij!

Als u toevallig ook zo’n super leuk tasje wil kopen kunt u met mij in contact komen via onderstaand e-mail adres!
Ik moet namelijk €25.000 bij elkaar halen en zit nu nog op de €18.000. Neem daarom zeker een kijkje op mijn website, alle donaties zijn welkom: www.agnes-at-sea.nl !
Als u mij wil sponsoren met uw bedrijf neem dan ook contact op via agnes.s.a.brandt@gmail.com en dan kunnen we afspraken maken!


Groetjes Agnès

Reacties

Reacties