De kunst van het skûtsjesilen

Net als vorig jaar, hebben elf kunstenaars een van de wedstrijden van het SKS-Skûtsjesilen vastgelegd. Elk op zijn of haar eigen manier. Elke dag is er gewerkt vanaf het schip van Douwe en Hetty Visser, een heerlijk stabiele thuisbasis.

Alle tekeningen zijn gepubliceerd op de Facebookpagina van Zeilhelden. Als afsluiting zie je hier van alle kunstenaars een bijdrage. Met heel veel dank aan de SKS voor hun medewerking en de kunstenaars voor hun enthousiaste bijdrage: Gerrit Terpstra, Emmy Bergsma, Marije Bouman, Rienk Vlieger, Melda Wibawa, Matteke de Vries, Harry Schomaker, Wiltfried Pathuis, Doet Boersma, Elske Schotanus en Remco Dikken.

Als het aan ons ligt: tot volgend jaar!
Idee: Peter Veen, organisatie: Peter Veen en Rienk Vlieger

 

 

 

 

Reacties

Reacties