ZH Podcast: Winst voor Nederlandse matchrace dames op Fareast 28R

Lysekil Womens Match 2017, Lysekil, Sweden. Photo: Dan Ljungsvik/LWM
Foto Dan Ljungsvik/LWM

Het team dat het snelst de boot leert kennen, heeft de meeste kans op de overwinning.


Het Dutch Match Racing Team bestaande uit Renée Groeneveld, Marcelien Bos-De Koning, Lobke Berkhout, Marije Kampen, Mijke Lievens, heeft de WIM series gewonnen in Lysekil (Zweden). De WIM series staan voor Womans international Matchracing Series. Een serie internationale wedstrijden, voor dames, waaraan verschillende ex wereld- en Olympisch kampioenen meedoen. Zo ook dit team vol Nederlands talent. Na afloop spraken we Renée Groeneveld over het verloop van de wedstrijden, het niveau van de teams en over waarom zeilen voor prijzengeld de competitie sterker maakt.

Lysekil Womens Match 2017, Lysekil, Sweden. Photo: Dan Ljungsvik/LWM
Foto Dan Ljungsvik/LWM

Reacties

Reacties