Maatje te groot of te weinig ambitie?


Een maatje te groot misschien of bestuurders die niet inzien dat ze voor een schijntje op de eerste rang zitten? In ieder geval ziet de provincie Flevoland af van financiele steun aan de World Match Race Tour. Onbegrijpelijk vind initiatiefnemer Joop van Diest en hij zal dan ook bezwaar aantekenen tegen het besluit. Joop had al de nodige sponsoring opgelijnd: een meerjarige sponsor die de helft van het budget voor zijn rekening zou nemen, een groeiend aantal Lelystadse bedrijven en de gemeente zelf. Van de provincie werd een support van 300.000 euro gevraagd. Dat is geen kleingeld, maar dan haal je wel een wereldevenement in huis. Met toppers op het water en een gegarandeerd feestje op de kant. ideaal vlak water voor matchracen en je kan de banen dicht bij publiek laten lopen. En niet te vergeten, we hebben nogal wat matchrace kampioenen voortgebracht (Roy Heiner, Klaartje Zuiderbaan). Kunnen we echt niet een list verzinnen om de WMRT naar lelystad te krijgen?

Reacties

Reacties

Geef een reactie