Het aftellen is begonnen

Nog een paar weekenden (30 dagen) trainen en dan vertrekken wij (Dutch America’s Cup Youth Teams) naar Bermuda.
Op 17 juni reizen we van Brussel naar New York. Om na een bezoek aan de Big Apple en de New York Yachtclub op 20 juni door te reizen naar Bermuda.

Op 22, 23 juni en 24 gaan we wedstrijd varen op een Hobie Wave. Het wedstrijdveld bestaat uit 16 internationale teams. Dat wordt heel spannend. Vooral 24 juni want dan gaan we varen als pauzeprogramma van de America’s Cup Finale.
Ondertussen werken we ook nog hard op school om goede cijfers te halen want 3 van ons hebben een toetsweek als we op Bermuda zijn. Dus moeten we zorgen dat we nu hoge cijfers halen, zodat we zo min mogelijk toetsten hoeven in te halen. We zijn heel blij dat onze scholen heel positief hebben gereageerd op onze unieke reis en ze ons alle medewerking verlenen.

Verder proberen we nog een paar sponsoren te vinden die onze reis willen ondersteunen. Daarom zijn we ingeschreven op Talentboek waar geïnteresseerden onze reis kunnen supporten. https://www.talentboek.nl/catteambermuda.html en https://www.talentboek.nl/catsailingteamfayenmae.html

Om de watersport te promoten hebben we meegewerkt aan een promotiefilm. Dat is voor de campagne Welkom op het Water van de Hiswa. Hieronder een kijkje achter de schermen.

Je kunt ons volgen op https://www.facebook.com/Dutch-Americas-Cup-Endeavour-Youth-Teams-773586969455171/?fref=ts

Fay, Mae, Rex en Quint

Reacties

Reacties