‘Dit wil ik hoe dan ook bereiken’

Was 12 of 13 toen ze haar eerste meters maakte in een optimist en niet lang daarna las zij over Laura Dekker. ‘Dat wil ik ook”, wist ze meteen, “maar dan in de wedstrijdsport”. Het zaadje was gepland.

Daarna ging het hard: via de woensdagavondwedstrijden in Scheveningen naar uiteindelijk de Team Heiner Talents. En in 2018 was ze met de boot van haar ouders bij de finish van de Volvo Ocean Race en toen wist ze het echt 100 procent zeker: “Dit wil ik hoe dan ook bereiken”.

Christiane studeert ondertussen Maritieme Techniek en is daarnaast ieder weekend in Lelystad te vinden. Op een boot natuurlijk. Je leest over haar en de andere Team Heiner Talents op het blog dat maandelijks schrijven op Zeilhelden. Christiane zal ook (on-) regelmatig een blog schrijven over de wedstrijden en haar eigen zeilontwikkeling die zij doormaakt. Hou haar in de gaten!

Reacties

Reacties