Dienekatsea-blog: Selectieweekend SAS!

Dieneke zit in 4 VWO en wil volgend jaar met School At Sea mee.
Het selectieweekend komt eraan! Ik heb er zin in om de andere SaS-leerlingen weer te zien en nieuwe te ontmoeten. Aangezien ik vorig jaar ook heb meegedaan weet ik ongeveer wat me te wachten staat. Veel outdoor-activiteiten en ervaren hoe het straks aan boord ook zal gaan. Vorig jaar vond ik het vooral heel spannend, nu heb ik er vooral heel erg veel zin in! Het weekend vindt plaats op 10,11 en 12 juli in Bloemendaal. Er is op vrijdagavond ook een informatieavond voor alle ouders, daarna gaan zij naar huis en halen ze ons zondagavond weer op.

Ik zoek nog steeds leden voor de Club van 100. Daarvoor zoek ik honderd mensen die mij ieder 10 euro sponsoren. Alle leden van de Club krijgen tijdens mijn reis elke 3/4 weken een exclusieve update over mijn ervaringen aan boord en tijdens expedities. Wil je lid worden? Laat het me weten! Ik ben altijd te bereiken via de mail: dienekeatsea@gmail.com of laat een reactie achter op mijn blog.
Veel liefs,
Dieneke

Reacties

Reacties

Geef een antwoord