Tess-vlog #1: Wie ben ik

Tess is 14 jaar oud en zit in de derde klas van het Willibrord gymnasium in Deurne. Haar droom is om mee te gaan met School at Sea, een halfjaar durend leer- en ontwikkelingsprogramma op een Tall Ship voor leerlingen uit 4 en 5 VWO. Op Zeilhelden publiceert zij regelmatig een vlog. Waarom ze mee wil met School at Sea? Ik wil mijn kwaliteiten ontwikkelen en mijn horizon verbreden. Ik ga leren samenwerken met de mensen om me heen en zo ook nieuwe vriendschappen opbouwen. Ik ga proeven van andere culturen en levensstijlen en ik ga de wereld verder ontdekken. Door deze reis zelfstandig te maken zal ik nog steviger in mijn schoenen staan en terugkomen als een sterkere versie van mezelf, ik zal al mijn ervaringen en lessen delen met de mensen om me heen en mijn droom verwezenlijken.

Reacties

Reacties

Geef een reactie