Kok op de Wylde Swan

Vandaag is mijn volgende zeilavontuur begonnen aan boord van het prachtige tallship Wylde Swan. Het is een reis die begint in Sint Maarten en een maand en een half later weer eindigt in Sint Maarten. De Wylde Swan is 63 meter lang en twee jaar geleden heb ik al eens aan boord gevaren, van Portugal naar Sint Maarten.


Deze keer ga ik als hulp kok mee. Dat betekent dat ik voor 50 man het ontbijt, lunch en diner maak samen met de kok.
Aan boord zitten trainees van de organisatie Masterskip, zij volgen school aan boord en krijgen daarnaast sailtraining. Zelf ben ik 2,5 jaar geleden ook mee geweest als trainee op dit schip, sindsdien ben ik groot fan geworden van tallship zeilen. De eilanden die we gaan bezoeken zijn nog onbekend. Op dit moment zitten we in Sint Maarten geankerd, de route voor de komende tijd is nog niet duidelijk.


Tijdens deze reis zal ik een review schrijven over de Helly Hansen Quick dry Polo en Cargo Shorts. Ik kijk er naar uit om de uitdagingen van het koken op zee op deze prachtige boot te ervaren en te delen met jullie!

Quirijn van Eps

Reacties

Reacties