Nynke & Agnès: Afscheid nemen en uitzwaaien

Na het afscheid van iedereen die ons was komen uitzwaaien, gaan we de komende dagen wennen aan het schip, elkaar verder leren kennen en de nodige dingen leren die we moeten weten voordat we uit kunnen varen.

Na ruim 1,5 jaar sparen, werken, sponsoring zoeken en hier naartoe leven, zijn we vandaag aan boord gegaan van de Thalassa. We varen nog niet meteen uit, maar hebben wel afscheid genomen van onze familie en vrienden.

Het was een zonnige dag, de haven en de Thalassa lagen er prachtig bij. Eerst konden we in groepjes, met onze familie, aan boord gaan en onze hut opzoeken. Best spannend om te zien met wie we zouden liggen en hoe de hutten er precies uitzien. Nou, ze zijn dus best klein! Agnès heeft een iets ruimere kamer voor 2 personen en Nynke ligt op een kamer helemaal in de boeg waar het heel knus is met zijn vijfjes! Veel ruimte voor bagage is er niet.

Na het afscheid van iedereen die ons was komen uitzwaaien, gaan we de komende dagen wennen aan het schip, elkaar verder leren kennen en de nodige dingen leren die we moeten weten voordat we uit kunnen varen. Wanneer we precies vertrekken, hangt daarvan af en van de weersverwachting, maar lang zal het nu niet meer duren voordat we de zeilen hijsen.

Nynke & Agnès

Reacties

Reacties