Big Boat training op small boats en de nieuwe iQFoil

Big Boat training op small boats en de nieuwe iQFoil? Hoe doe je dat? Willem Jan Landman van Holland Ocean Racing – Ocean Races Academy vertelt alle ins en outs over het trainen in de SB20 Class en een nieuw televisie programma. Steffie Plomp en Klaas Wiersma spreken met wereldkampioen windsurfen Lilian de Geus over de gloednieuwe IQFoil Class! Ook is het Nederlands varend erfgoed deze week uitgebreid in het nieuws want zij lagen voor Pampus en Klaas was erbij! Ook deze week weer het belangrijkste zeil nieuws binnen 15 minuten! Enjoy!

Willem Jan Landman van Holland Ocean Racing vertelt hoe de training van hun talenten van de Ocean Races Academy doorgaat op de Laser SB20, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. En een nieuwtje! Holland Ocean Racing gaat meewerken aan een filmproject dit najaar.

Wereldkampioen windsurfen Lilian de Geus vertelt over de gloednieuwe IQFoil Class! Ze heeft net de doos binnen met haar gloednieuwe foiling board die ze nodig heeft in de voorbereiding op de spelen van 2024 in Parijs.

Reacties

Reacties