De meest relaxte snelheidsbaas!

pj postma matchracing tour

Het is supercool om Sailing Team NL aan het werk te zien bij de World Match Racing Tour (WMRT) in St. Petersburg (RUS). Ze waren niet voor de wedstrijden gekwalificeerd, maar in de voorronden behaalden ze relatief moeiteloos een wildcard die hen toegang gaf tot de race. En nu na twee dagen varen zegt de internationale media over hen:
Pieter-Jan Postma, possibly the most laidback speed demon in the world, proved two things at the WMRT Match Cup Russia at St. Petersburg Yacht Club today; firstly, that even in his debut year on the World Match Racing Tour he is a greater force to be reckoned with each event, and secondly that Phil Robertson’s conveyor belt of victories should not be taken for granted.

Take that PJ en de rest van Sailing Team NL natuurlijk. Een Oranje leeuw is los. Aanmoedigen die mannen!

De stand na 2 dagen:

Group 1
1. Pieter-Jan Postma (NED), Sailing Team NL – 18 points
2. Matt Jerwood (AUS), Redline Racing – 18
3. Phil Robertson (NZL), CHINAone Ningbo – 19
4. Viktor Serezhkin (RUS), Gazprom Team Russia – 29
5. Nico Delle Karth (AUT), Chilli Racing – 38
6. Evgeny Elfimov (RUS), M1 Cloud – 46

Reacties

Reacties