No Way Back komt terug!

Pieter Heerema (NL), skipper No Way Back,, Ambiance channel start of the Vendee Globe, in Les Sables d'Olonne, France, on November 6th, 2016 - Photo Olivier Blanchet / DPPI / Vendee Globe Pieter Heerema (NL), skipper No Way Back,, Ambiance chenal départ du Vendée Globe, aux Sables d'Olonne le 6 Novembre 2016 - Photo Olivier Blanchet / DPPI / Vendee Globe
Pieter Heerema op No Way Back tijdens de start van de Vendee Globe. Foto Olivier Blanchet / DPPI / Vendee Globe

Ruim 100 dagen heeft Claartje Heerema op haar man moeten wachten maar morgen is het zover dat Pieter als eerste Nederlander over de finishlijn van de Vendée Globe zal gaan. Het is een pittige storm die hij nu uitrijdt, dus er kan nog veel gebeuren in de laatste paar honderd mijl, maar de beheerste en berekenende Pieter heeft zich tot nog toe niet gek laten maken. Zeilhelden sprak zijn vrouw Claartje Heerema vlak voor vertrek naar finishplaats Les Sables d’Olonnes en vroeg haar hoe zij de laatste weken heeft beleefd.

Langdurig alleen op een boot, zou zo’n solitaire tocht je een ander mens maken?

Hoe blijf je op de hoogte van de race en hoe houdt je contact met elkaar?

Wat heeft de afgelopen maanden de meeste indruk op je gemaakt?

En waar kijkt Pieter het meest naar uit?

p.s. Houd onze facebook in de gaten om donderdag avond de finish te volgen op livestream!

Reacties

Reacties