Muzikale kerstkaart 2020

Deze bijzondere kerstgroet is gebaseerd op het nummer van Doug Ashdown “Winter in America”. De compilatie is geheel belangeloos tot stand gekomen en mag vrijelijk worden gedistribueerd om al onze dierbaren, die we deze kerst op afstand moeten houden, te laten weten dat we aan ze denken.

Dit jaar heeft Nederland massaal het water omarmd als vakantiebestemming. Miljoenen Nederlanders kozen er voor om hun vrije tijd en vakanties door te brengen op en rond dat, waar Nederland zoveel van heeft; “het water”. Ook is deze kerstkaart bedoeld als hart onder de riem van ons Nederlands Erfgoed, de Bruine- ook wel de Historische zeilvloot genoemd. Jaarlijks spenderen zo’n 500.000 mensen een of meerdere dagen aan boord van deze schepen. Helaas hebben zij als gevolg van de regelgeving maar heel beperkt kunnen uitvaren en zijn daardoor zwaar onder druk komen te staan. Hun kreet om hulp, door en masse met ca 175 schepen bij Pampus voor anker te gaan, is in alle belangrijke media aan de orde geweest.

Middels deze Muzikale Kerstkaart 2020 kan iedereen elkaar laten weten dat ze aan elkaar denken en alle geluk, liefde, succes en gezondheid toewensen. Delen dus!

Reacties

Reacties