Zeil mee vanaf Scheveningen naar Aalborg!

De crowdfunding voor de documentaire Deinende Dagen is in volle gang. Na een week zitten Vera en Gizelle bijna op 30% van het streefbedrag, daar zijn ze super blij mee! Maar ze zijn er nog lang niet. Jij kan ze erbij helpen én een mooie prijs verdienen.

De Bark Europa vaart op 27 juni in zeven dagen van Scheveningen naar Aalborg(Denemarken) en als supporter van de documentaire Deinende Dagen kan jij mee! Tijdens deze reis krijg je een kijkje in het leven op zee en zul je ervaren hoe het voelt om een tijdje afgesloten te zijn van de normale wereld. Bij een donatie van 75 euro maak jij kans op deze reis aan boord van dit bijzondere schip!

Hier vind je de link naar de Cinecrowdpagina –> Deinende Dagen

En volg hun reis op Facebook en Instagram

Reacties

Reacties