Oud-Olympiers stellen zich voor

Ken jij de olympische zeilers van vroeger nog?
Razende reporter Lobke Berkhout gaat voor Zeilhelden op pad om de zeilers van vorige olympische spelen te interviewen. Vandaag met Harald de Vlaming, hij zeilde in 1976 in Montreal.

 

Ken jij de olympische zeilers van vroeger nog?
Razende reporter Lobke Berkhout gaat voor Zeilhelden op pad om de zeilers van vorige olympische spelen te interviewen. Vandaag Jos Schriers, een bekende naam, ook voor de huidige generatie Olympiërs.

 

Ken jij de olympische zeilers van vroeger nog?
Razende reporter Lobke Berkhout gaat voor Zeilhelden op pad om de zeilers van vorige Olympische Spelen te interviewen. Vandaag Ron Sepers, hij was materiaalman voor de zeilploeg op de spelen van Kiel (1988) en Sydney (2000).

 

Ken jij de olympische zeilers van vroeger nog?
Razende reporter Lobke Berkhout gaat voor Zeilhelden op pad om de zeilers van vorige Olympische Spelen te interviewen. Vandaag Ab Ekels, hij zeilde bij de Olympische Spelen van 1976 (Kingston/Canada) in de Tempest en werd 8ste.

 

Ken jij de olympische zeilers van vroeger nog? Razende reporter Lobke Berkhout gaat voor Zeilhelden op pad om de zeilers van vorige Olympische Spelen te interviewen. Vandaag Martine van Leeuwen, zij zeilde bij de Olympische Spelen van 1992 (Barcelona) in de Europe en werd 7de.

 

Ken jij de Olympische zeilers van vroeger nog?
Razende reporter Lobke Berkhout gaat voor Zeilhelden op pad om de zeilers van vorige Olympische Spelen te interviewen. Vandaag Rob Sepers, hij was hoofdcoach van het Belgisch Olympisch Team in 1996 en 2000 en is nu jeugd- en talencoach bij het Watersportverbond.

 

Ken jij de olympische zeilers van vroeger nog?
Razende reporter Lobke Berkhout gaat voor Zeilhelden op pad om de zeilers van vorige Olympische Spelen te interviewen. Vandaag Petronella de Jong, zij zeilde tijdens de Olympische Spelen van 2004 in de Yngling (samen met Annemieke Bes en Annelies Thies) naar een 4de plaats.

 

Ken jij de olympische zeilers van vroeger nog?
Razende reporter Lobke Berkhout gaat voor Zeilhelden op pad om de zeilers van vorige Olympische Spelen te interviewen. Vandaag Cees van Bladel, hij zeilde tijdens de Olympische Spelen in Pusan (1988)met zijn broer Willy naar een 9de plek in de Tornado klasse.

Reacties

Reacties