Studio Zeilhelden over de Volvo Ocean Race, het WK Zeilen en de Mini Transat

Hadden we de slechte start van team AkzoNobel kunnen voorzien? De boot van de boot ging niet helemaal vlekkeloos, kijk maar.

Waarom stap je midden op de oceaan overboord? Met ruim 5000 meter water knalblauw water onder zijn boot en een eenzame schildpad in de buurt, kon Classe Mini zeiler Sander van Doorn het niet weerstaan. Zouden wedstrijdzeilers in de Volvo Ocean Race dat ook doen?

Mixed crews, gemengde bemanningen bleek een serieus onderwerp te zijn voor de Volvo Ocean Race nieuwe stijl. Vreemd omdat zeilteams al jaren gemengd varen en vrouwen al jaren hun mannetje staan. Onder welke steen hebben die Volvo Ocean Race zeilers gezeten al die tijd?

En voor wie het gemist heeft de hele uitzending van Studio Zeilhelden vanaf de Teambase van team AkzoNobel aan de Scheveningse haven met gasten als Yvo Janssen van team AkzoNobel, Yvonne Beusker van het WK Zeezeilen en Classe Mini zeiler Sander van Doorn.

Reacties

Reacties