Dit mag je niet missen! Jaaroverzicht Zeilhelden 2017


Voor wie graag terugkijkt op wat een bijzonder jaar dit was. Met de eerste Nederlandse deelnemer aan de Vendée Globe en na lange tijd weer een Nederlandse zeiler in de Mini Transat. Zeilhelden was erbij en jij, ja daar komt’ie weer: Je hoeft er niet bij te zijn om het mee te maken. Van de kraamkamer van onze Zeilhelden (WK Splash) tot de toppers van onze sport (Volvo Ocean Race). Je hebt het allemaal mee kunnen maken via Studio Zeilhelden. We namen je mee tot in de zeiltas van onze zeilers en komend jaar gaan we daar natuurlijk mee door. Dat kunnen we dankzij jullie support, mailtjes, donaties en hulp op locatie. Dank aan alle leden van Team Zeilhelden in het bijzonder het Coreteam, de bloggers, vloggers en columnisten en verder Henk Schipperheijn en Jesper Rasch voor het samenstellen/monteren van dit jaaroverzicht.

Reacties

Reacties