Sailmon support Studio Zeilhelden tijdens VOR finishweek

Ze zijn de new kids on the block als het gaat high end navigatie-instrumenten en dan ook nog’s van Nederlandse bodem. Van Optimist tot Super Jacht met de kleurrijke displays van Sailmon zie je direct alle informatie in je eigen logische volgorde. En je kan alles ook volgen en aansturen met een app op je telefoon.
Hollands Glorie, voor zeilers en door zeilers bedacht en ontworpen. Daarom zijn wij er bij Zeilhelden trots op dat we Sailmon als supporter hebben. Tijdens de finishweek van de Volvo Ocean Race (24 juni/1 juli) zenden we Studio Zeilhelden live uit vanaf het balkon van Sailmon met uitzicht op de VOR racers en de legends. Daarnaast zal ik ons ook horen op Den Haag FM en uiteraard op onze socials. #jehoefternietbijtezijnomhetmeetemaken

Reacties

Reacties