Klaar voor de start ……

Sander van Doorn is dit jaar de enige Nederlander die de Mini Transat gaat varen. Deze zwaarste race voor de kleinste boten is zondag gestart om 16:00 uur in La Rochelle (Charente-Maritime) Frankrijk. De Mini-Transat is de kraamkamer van alle oceaanzeilwedstrijden. Ja, zo mag je dat wel zeggen. De meeste vernieuwingen zijn eerst op deze kleine bootjes getgeest.

Mocht je ooit in de gelegenheid zijn om bij de start te zijn? Doen! Peter van den Driesche was er voor Zeilhelden bij en sprak met Sander van Doorn, 24 uur voor zijn vertrek naar Las Palmas. De eerste stop van deze wedstrijd.
IMG_5352
IMG_5355

IMG_5348

IMG_5347

IMG_5346

IMG_5343

IMG_5354

 

Je kunt Sanders boot de Stinkfoot volgen op de site van de Minitransat of Geovoile.fr en wij zullen je ook op de hoogte houden, natuurlijk!

Reacties

Reacties