Internationale kwaliteit en hoogwaardige Hollandse producten

foto splitsseminar On Deck sep 2017
Foto splitsseminar On Deck

Op hun vakgebied zijn zij onderscheidend, onder andere door hun eigen Nederlandse merken. Dat maakt ook dat On Deck een zeer passende supporter is van Zeilhelden.

Met die onderscheidende merken van eigen bodem bedoelen we Imhoff en Blue Performance. Imhoff is niet alleen de naam van zeilicoon Fred Imhoff, maar ook een Nederlands merk van hoogwaardige technische zeilkleding dat al jaren in de top meedraait. Blue Performance is een internationaal merk van On Deck gericht op bescherming en opslag aan boord. Beide hollandse merken staan hun mannetje in de internationale merkenstrijd.

Naast de hoogwaardige Hollandse lijn is On Deck ook importeur van een grote hoeveelheid A-merk watersportproducten, de meesten zal je ook op je eigen boot tegenkomen; Harken, Wichard, Marlow, McLube, ainsWessex of Plastimo zijn voor de meeste watersporters bekende en betrouwbare merken.

Ook al levert On Deck in principe alleen aan de vakhandel, ook als zeiler ben je welkom voor advies. Ze hebben ook veel kennisspecialisten in huis. Gedurende de Volvo Ocean Race zal On Deck een aantal keren tijdens Studio Zeilhelden uitleg geven over bijvoorbeeld Harken producten die aan boord van de Volvo 65 en andere performance boten, gebruikt worden.

On Deck is preferred  supplier van beide nederlandse teams in de Volvo Ocean Race (team AkzoNobel, Team Brunel). 24/7 staan zij klaar om op de meest onmogelijke tijd stippen, op de meest afgelegen plaatsen te leveren waar de zeilteams om vragen.

Reacties

Reacties