Zeetraining voor WK J22

j22WKtraining

Zaterdag werd vanuit de J22 klasse een zeetraining georganiseerd om de teams voor te bereiden op het WK in Scheveningen. Het was 33 graden en volle zon. Prima windje en ook ietswat stroming waar wij mee mochten spelen. Zelf zat ik met een gelegenheidsteam op de Jager van de Amsterdamse Studenten Zeilvereniging Orionis en hebben wij ons fantastisch vermaakt!

Eerst werd er gekraand s’ochtends vroeg en nadat alle 12 boten dan eindelijk de haven uitgesleept waren kon het beginnen!

Eerst werden er wat staartjes geoefend en daarna up-down wedstrijdjes waar wij een kennis mochten maken met stromingen en windschifts. Terwijl je downwind enigszins levendig gebakken werd door de zon stond er toch een lekker windje!

Helaas waren er geen golven te bekennen om op te oefenen maar ook zo was het een top geslaagd  dagje op het water! Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Op naar het WK!

Bedankt voor de organisatie van de training!

Tot woensdag allemaal. Wij gaan er weer wat moois van maken!

Dilara Tuna

Reacties

Reacties