Kapsalon op zee

Het favoriete kledingstuk hier aan boord is waarschijnlijk de joggingbroek en voor de meisjes een veel te dikke trui zonder bh eronder. Het maakt allemaal ook niet zo heel veel uit op een boot waar iedereen toch al te lui is om op normale dagen er leuk uit te zien. Toch breekt op de kade een knipfestijn uit als iemand eenmaal heeft bedacht dat het toch wel beter is om er wat af te halen. Marijn is na een foutje met de tondeuse al kaal gegaan. Daarop volgde Thijs, die na elke dag
uitgebreid zijn haar doen, toch besloot dat millimeteren makkelijker is als je door de zeeziekte zo snel mogelijk naar buiten wil. Maar het is dat School at Sea staat voor leren uit ervaring want voor de reis had ook ik nog nooit een schaar in iemands haar mogen zetten. Misschien dat Thijs daar wel een paar kale plekjes aan over heeft gehouden en Lotte’s haar nu nog maar tot net over haar schouders valt.
Ook Jord heeft zo ongeveer dagelijks een afspraak nodig bij Marie, aangezien zijn haar groeit alsof het achterna gezeten wordt. Het leuke van iets aanjezelf veranderen hier, is dat iedereen het meteen opmerkt. Niet dat de reacties dan altijd positief zijn maar iedereen kan er altijd wel om lachen.
Hoe erg de knipbeurt ook mislukt is, het voldoet meestal wel aan de schoonheidseisen van de Regina.

Reacties

Reacties

Geef een reactie