Zeilbroertjes gaan voor de Barcelona World Race!

Na het Zeilmeisje zijn de Zeilbroertjes een begrip geworden. Enrique en Hugo Claassen moesten naar school, maar konden geen passende school vinden die hen wou toelaten. Ze zijn zeer dyslectisch en hoog begaafd, geen makkelijke combinatie. Maar de leerplichtwet is dwingend hierin: van je 5de tot je 18de jaar moet je naar school.
In navolging van Laura gingen de jongens naar zee om, zoals zij omschrijven in hun missie: Te zeilen voor onderwijs. Via Belgie, Frankrijk, Engeland en Spanje zeilden ze de Middellandse Zee op, om naar Nederland terug te keren via de Rhone. voor de jongens is nu wel passend onderwijs op de Internationale School in Eerde, maar ze blijven strijdvaardig. Ze hebben al aangekondigd om zich in te schrijven voor de Barcelona World Race!

Reacties

Reacties

Geef een antwoord