Nynke en Agnès: 3 weken aan boord

Alles moest zeevast staan! Toen dit allemaal geregeld was konden we eindelijk gaan varen!

Nynk en Agnés in A Coruña

Inmiddels zijn we al 3 weken aan boord, waarin er veel gebeurd is.
In de eerste week ging het vooral over de boot leren kennen en de boot zeil klaar te maken. gedurende de week kwamen alle stores binnen, we moesten zelf een plan maken om dit soepel te laten verlopen en goed in te richten. Alles moest zeevast staan! Toen dit allemaal geregeld was konden we eindelijk gaan varen!
Toen begon de ellende van de zeeziekte… Bijna iedereen hing over de reling, maar wij gelukkig niet! Er was ook een storm op komst, waardoor we moesten schuilen voor de kust van Engeland. Toen deze storm voorbij was voeren we door naar A Coruna, onze eerste echte bestemming! We kregen hier vrije tijd en mochten het stadje verkennen. Dit was heel leuk, we hebben met ons zakgeld geshopt en we hebben op het strand gepicknickt!! Ook moesten we bij deze bestemming een SAS-PO maken, hiervoor gingen we met de trein naar Santiago de Compostella en gingen we pelgrims interviewen. Dit was een bijzondere ervaring!!

Nu zijn we onderweg naar Tenerife. Inmiddels zijn we ook begonnen met 2 dagen school en 2 dagen wacht. Ook hebben we de eerste dolfijnen en walvissen gezien! Het wordt steeds warmer, we hebben vandaag zelfs buiten aan school gezeten in ons t-shirt! Morgen in korte broek?

groetjes,
Nynke en Agnès

Reacties

Reacties