Agnés@Sea: Ik mag mee!!

Ik ben Agnès Brandt, 14 jaar en zit op het Erasmiaans Gymnasium in Rotterdam en in mijn vrije tijd zeil ik wedstrijden bij Racing Team Braassemermeer, tot afgelopen jaar in de Optimist en nu in een Laser. Mijn allergrootste droom is om mee te gaan met School at Sea.

Hier weer een blog van mij. Er is een heleboel gebeurd in de tussentijd.

Begin maart is er een selectieweekend/ kennismakingsweekend geweest. Dit weekend was bedoeld om iedereen beter te leren kennen en om te zien of je een beetje in de groep past, tenslotte zitten we een half jaar met z’n allen op een boot en moeten we goed samen kunnen werken. We hebben elkaar goed leren kennen en veel opdrachten moeten doen die te maken hadden met leiderschap en samenwerking. Dat weekend was supergezellig, de groep is echt leuk.

Daarna was het wachten op de uitslag van het kennismakingsweekend. Als ik niet in de groep zou passenzou dit het moment zijn dat het School at Sea avontuur zou stoppen. Gelukkig kreeg ik goed nieuws. Tijdens het kennismakingsweekend was ik geschikt bevonden. Nu nog een contract. Pas als het contract getekend is ben je zeker van een plekje aan boord. Eind april was het zover. Ik kreeg te horen dat ik een van de gelukkigen was die in de eerste ronde een contract kreeg aangeboden. Al dat werk was gelukkig niet voor niets! 

Het heeft even geduurd voor ik me echt besefte dat ik dus half oktober aan boord van de Thalassa stap en die oversteek ga maken. Heel gaaf, maar ook heel spannend en misschien wel een beetje eng. Het gaat gewoon door! Tenminste … als het me lukt om voor oktober nog 8.000 euro bij elkaar te verzamelen. Dat naast een drukke mei maand met volle zeilweekenden en in juni de laatste toetsweek van dit jaar. Maar goed de eerste 16.000 euro is ook gelukt dus die 8000 gaat vast ook lukken.

Had ik mijn website al gepromoot? Daar staat een link voor mensen die mij hierbij willen helpen, ook staan er verschillende sponsorcontracten op en mijn contactgegevens. 

Alle hulp en tips zijn welkom!

Groetjes Agnès

Reacties

Reacties