Sophie’s Project Atlantic #1

Hoi allemaal!

Ik ben Sophie en ik ben onderdeel van CoolNautics international. Het originele plan om de wereld rond te zeilen met project Fearless too is een jaar uitgesteld door corona. Ik stond te trappelen om te reizen en heb daarom in de tussentijd een eigen project gestart. Een paar maanden geleden heb ik een eigen boot gekocht met het plan om de boot klaar te maken om zelf grote soloreizen te maken. Beginnen met naar Engeland heen en terug en uiteindelijk de Atlantische oceaan!

We hebben afgelopen vrijdag mijn boot uit het water gehaald waardoor de eerste grote stap al is gezet en ik aan de slag kan.
Ik heb afgelopen jaar mijn gymnasium diploma gehaald en door corona vond ik het niet zo aantrekkelijk om nu al te studeren (aangezien de universiteiten weer dicht zijn). In plaats daarvan ga ik 110% voor mijn eigen project.


Ik ga alles delen op social media en wil zoveel mogelijk mensen meenemen in mijn reis naar mijn droom. Ik hoop veel mensen te bereiken en te laten zien dat als één plan niet helemaal loopt zoals gepland dat er altijd meerdere mogelijkheden zijn om toch je doel te bereiken.

Groetjes
Sophie van Renssen

Reacties

Reacties