Maidentrip toch naar Nederland


Laura zelf is mordicus tegen de vertoning van de film ‘Maidentrip’  over haar zeilreis. vorig jaar meldde zij aan Zeilhelden: “Ik sta totaal niet achter die film en zou het op prijs stellen hem niet te vertonen. Het is een alles behalve getrouwe weergave van mijn reis en mijn mooie zeilopnames zijn er ook niet in gebruikt. U zult net als ik zwaar teleurgesteld zijn als u de film zou zien.”
Maar als de Ocean film Tour in mei Nederland aandoet, zal in de reeks van 8 beste watersportfilms ook Maidentrip vertoont worden. Het Duitse Moving Adventures Medien trekt met een aantal natuurfilms door Europa en hoopt daarmee een eigen publiek aan te trekken. Het zijn mooi gefilmde documentaires over de vervuiling van de oceaan (The Last Ocean), maar ook een surf-roadtrip, kite-surfen en free style duiken komen voorbij. En de Maidentrip van Laura dus. In mei te zien in filmhuizen in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Reacties

Reacties

Geef een antwoord