Geen Ocean Race maar wel een Europees circuit?

Geen Ocean Race maar wel een Europees circuit? En hoe kom je nou op zo’n VO65 boot? Gideon Messink van Sailing Holland – The Ocean Race vertelt over de spannende toekomst van de The Ocean Race en een tweede Nederlands team. Net aangekomen in Nederland, zeilster Rosalin Kuiper over de delivery van Team Childhood 1 van Sint Maarten naar Scheveningen in de corona tijd. En heeft tips voor aspirant ocean racers. Klaas Wiersma en Steffie Plomp hebben nog leuke filmpjes van Holland Ocean Racing – Ocean Races Academy en zeilhondje Teun. Kijken dus!

Gideon Messink van Sailing Holland – The Ocean Race vertelt over de spannende toekomst van de The Ocean Race en een tweede Nederlands team. Over dat Bouwe Bekking en Sailing Holland wel erg bij elkaar horen en dat een IMOCA 60 wel een heel dure campagne wordt.

Rosalin heeft alles op alles gezet om de komende Ocean Race mee te varen op een van de racemonsters. Hoe ziet je leven er dan uit, wat zijn je onzekerheden en hoe blijf je in contact met familie en vrienden als je alle verjaardagen en andere belangrijke gebeurtenissen mist? We spraken haar net na de aankomst in Scheveningen met de Childhood (Sailing Holland) van een thuisbreng-tocht van St Maarten naar Scheveningen.

Reacties

Reacties