Wrap up Bikkeltocht

Na een jaar uitstel ging de Bikkeltocht dan toch door en Team 10agers deed verslag daarvan op de Facebookpagina van Zeilhelden. Hier de laatste update en de wrap up van de Bikkels: Chris, Ruben, Merle en Meine.

Fris en fruitig voor vertrek.

We begonnen met z’n vieren vol motivatie en moed aan dit mooie avontuur. Rond 20:00 gingen we richting het starteiland en konden we nog wat eten en nog rustig om het warme kampvuurtje zitten. Stipt 23:00 was het startschot en gingen we volle kracht het meer op.

Ongeveer 3e stonden we totdat onze boom brak (zoals we in de vorige update al zeiden). Vanaf hier zakte de moed al een beetje in. Het werd peddelen… peddelen… peddelen… na 11 uur proetelen en weinig slaap waren we allemaal echt helemaal kapot (zoals je wel kan zien in de foto’s, hahaha).

We eindigde weer op het eiland waar we ook begonnen, hier konden we nog even wat drinken en om het, nog steeds brandende, kampvuurtje zitten. Hierna gingen we terug naar de haven en moesten we nog even onze boot schoonmaken en de teamnummer stickers eraf halen (dit duurde letterlijk een uur, het was best goede lijm namelijk).

Zoals je in de foto’s ook wel kan zien, waren we op het einde echt ka-pot! Zittend slapen; slapen in het voordek; in slaapdutten op het randje van de boot. Kortom, het was een vermoeiende, maar gigantisch leuke tocht. Ook zeker een tocht die we allemaal zo nog een keer zouden willen doen (het liefst met de wind aan volgende keer :P)

Ruben

Voor de start konden ze nog lachen.
Toen hadden ze het nog warm
Nee, het was niet makkelijk, elke keer een update geven …..
De laatste loodjes.

Reacties

Reacties