Zeilhelden Café met Streven naar Afzien

Live Q&A met Rinke, Tim, Lotte en Suzan over hun plan de 11stedentocht te varen.

Rinke, Suzan, Tim en Lotte gaan de Elfstedentocht varen. Ruim 230 kilometer gaan ze jagend, zeilen, bomend en peddelend afleggen. Niet voor niets heet hun project: Streven naar afzien. Waarom ze dat doen? Omdat ze vinden dat de Stichting Sailwise een extra hart onder de riem verdient. Het viertal laat zich sponsoren; 5 euro per persoon per kilometer en het streefbedrag is 4.600 euro. 

Wij steunen dit waanzinnig plan en daarom organiseren we een live Q&A met Rinke, Suzan, Tim en Lotte over hun Tocht der Tochten. Dat doen we komende zondag 13:30 uur via ZOOM en maximaal 20 gasten mogen aanschuiven en live hun vraag stellen.

Wil je meedoen, heb je een beetje ZOOM-discipline en een goede vraag, meld je dan aan via deze link, dan krijg je een uur voordat we live gaan de zoomlink.

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen is zullen we vragen die we niet via de video-call kunnen stellen, later op de site beantwoorden.

kan je er niet bij zijn, maar wil je hun wel steunen? Dat kan via via hun donatiepagina.

Reacties

Reacties