Docu Deinende Dagen gaat in première

Na twee maanden varen en 6000 zeemijl verder zijn Vera en Gizelle terug op het vasteland. Met wankelende zeebenen proberen ze weer een weg te vinden in de drukte van de stad. Na aankomst op de Azoren zijn ze snel naar Nederland gevlogen. Er moest nog veel gebeuren om de documentaire tot een geheel te maken, dus na wekenlang op zee hebben ze dat leven snel ingeruild voor montageruimtes en studio’s.

Nu zijn ze twee weken terug en er staat een documentaire. Morgen en overmorgen, 15 en 16 juni is de première van de documentaire Deinende Dagen tijdens het Campusdoc Filmfestival in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. De film draait op zaterdag om 10.00 en op zondag om 11.30.

Lijkt het je leuk om te kijken? Kaartjes zijn beschikbaar via deze link: campusdoc.net

Reacties

Reacties