Waarom de Rees?

Stel je voor; meer dan 500 studenten van 22 verschillende universiteiten en hogescholen uit Nederland die op 23 klassieke zeilschepen, één week lang zeilen op de Noordzee. Met als doel, naar Engeland racen! Ik ben Sarah de Vos, al twee keer eerder deed ik mee met deze unieke ervaring. Eerst als deelnemer, daarna als voorzitter van een deelnemend team en dit jaar als landelijke organisatie. Waarom? Men heeft het over het fenomeen ‘Reesgevoel’. Iets ontastbaars, onbeschrijfelijk, maar vooral erg verslavend. Je weet pas wat het is als je mee bent geweest en dan wil je het liefst zo lang mogelijk in de Rees bubble blijven. Ik ga jullie komende week proberen mee te nemen in dit Reesgevoel en wat dit allemaal teweeg kan brengen.

Sarah de Vos

Reacties

Reacties

Geef een reactie