By Frieda inspireert en verbindt

Frieda Fennell – Byfrieda – zeilt én schrijft met passie. Haar blik op de werkelijkheid veranderde tijdens een zeilreis rond de Atlantische Oceaan. Twee jaar leven met de dag geeft ruimte voor reflectie, verdieping en spontaniteit. Zo ontdekte ze haar passie voor schrijven. Byfrieda inspireert, raakt en zet aan tot beweging.

Textbyfrieda werd opgericht in 2018 en heeft sindsdien rake teksten geschreven voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onder pseudoniem ‘Kapitein van mijn geluk’ schrijft Frieda zeilverhalen en doet verslag van watersportevenementen. Daarnaast specialiseert Byfrieda zich in storytelling en purposemarketing voor authentieke bedrijven die willen inspireren en bewegen voor een betere wereld. Als journalistiek schrijver, vertelt ze inspirerende en betekenisvolle verhalen.

Byfrieda is leven vanuit passie met geluk als ware noorden. Do whatever makes you happy! Dat deed Frieda Fennell tijdens de finish van wereldomzeiler en avonturier Mark Slats in de Golden Globe Race waar ze als reporter voor Zeilhelden live verslag deed vanuit Les Sable-d´Olonne Frankrijk en bij de live uitgezonden heldenontvangst in Scheveningen. Puur, oprecht en met kennis van zaken. Frieda Fennell is een aanwinst voor de Nederlandse (zeil-) media, daarom koesteren we haar bij Zeilhelden.

In het najaar van 2019 debuteert Frieda met haar boek ´Kapitein van mijn Geluk´.

 

Reacties

Reacties