Jumbo supporter van Zeilhelden

jumbo kitkat
Jumbo Scheveningen voor zeelui, toeristen of dagjesmensen. Naast het havenkantoor is dit misschien wel het vaakst bezochte gebouw in de haven van Scheveningen. De Jumbo aan de voet van steigers van de jachthaven. Voor snelle snacks voor onderweg, inslaan voor de overtocht of misschien toch nog een doosje zeeziektepillen?

Filiaalmanager Dennis van Menxel is zelf opgegroeid in Den Haag Zuid op fietsafstand van het strand en staat krap een half jaar aan het hoofd van dit filiaal van de Jumbo en is enthousiast begonnen zijn klanten ook via Facebook te bedienen. “Met dat medium komen we direct met onze klanten in contact, een betere manier om hen aan te spreken is er niet.”

Tijdens de finishweek van de Volvo Ocean Race verwacht Dennis meer aanloop dan normaal, maar koopt hij anders in voor zeilers. Dennis: ” Speciaal voor deze feestweek hebben we extra snacks en extra gekoelde dranken (fris, wijn en bier) en ijsblokjes om te koelen klaar staan.”
De Jumbo staat letterlijk midden tussen de mensen, zeilers, buurtbewoners of toeristen die even een dagje Scheveningen doen. Je kan hem dan ook vaak in de winkel zelf tegenkomen, in gesprek met zijn medewerkers of gewoon even een snelle kop koffie of lunch uit de hand.
Tijdens de finish week van de Volvo Ocean Race is de Jumbo supporter van Zeilhelden.

Reacties

Reacties