Ocean Nomad life: TV Trailer

oceanpreneur-Microplastic-research-atlantic-

Al haar bezittingen passen in één rugzak. Suzanne leeft een minimalistisch nomaden bestaan. Ze heeft weinig, maar heeft ook weinig nodig. Haar missie is om onze oceanen te behoeden voor de ondergang. Als de “Oceanpreneur” verspreidt ze haar boodschap. Ze doet aan freediven, kite-surfen en zeilt al liftend de wereld over. 

Wat ze tijdens haar zeil en freedive avonturen ervaart, op en in het water en aan de kust, is tegelijkertijd adembenemend mooi en verstikkend. Via blogs, social media, boek Ocean Nomad en nu Ocean Nomad TV, inspireert zij ons om een avontuurlijke en duurzame levensstijl te ontwikkelen. Ze deelt haar avonturen: the good, the bad en the ugly. Ze laat zien wat er gebeurt met onze wateren, wat voor impact wij met zijn allen maken, maar ook wat wij kunnen doen als gewone burgers om het tij te keren, in ons eigen belang en dat van de oceaan.

exploring-islands-of-plastic-suzanne-van-der-veeken (1) plastic op het strand in de Caribbean

De droom: de wereld rond zeilen in een duurzaam traditioneel gebouwde Carriacou sloep en impact maken voor een gezondere oceaan! Met Ocean Nomad TV vlogt ze over de reis er naartoe. Wij volgen!

Bekijk hier is de trailer van Ocean Nomad TV!

Vind meer inspiratie over oceaan avontuur en lees meer over Suzanne en hoe jij een steentje kan bijdragen voor een gezondere oceaan op www.theOceanpreneur.com

Reacties

Reacties