Footloose: Ver van land en iedereen verwijderd

Carin Trimbach is een vrouw met een passie een diep verlangen om de wereld rond te zeilen. Niet in een groep. Nee alleen.

Mijn eerste meerdaagse solo zeiltocht is begonnen. De weersverwachting ziet er erg goed uit. Ik verwacht dan ook binnen vier dagen in Mexico te zijn. Eenmaal op zee kom ik tot de grote uitdaging om genoeg slaap te krijgen. Het lukt mij niet om de rust te vinden en in slaap te vallen binnen de twintig minuten tijd die ik mij tussen de uitkijkmomenten gegeven heb. Ik raak oververmoeid waardoor het in slaap vallen nog moeilijker wordt. Terwijl nadenken na meer dan 48 uur wakker te zijn geweest moeilijker en moeilijker wordt moet ik een beslissing nemen. Wat kan ik zover van al het land en iedereen verwijderd doen?

Reacties

Reacties