Studio Zeilhelden over het tragische ongeluk voor de kust van Hong Kong


Met Wouter Verbraak kijken we terug op het tragisch ongeval van Vestas 11th hour racing en een visserschip. Bij het ongeluk kwam een van de vissers om het leven, de andere opvarenden van de vissersboot en de bemanning van Vestas 11th Hour Racing maken het naar omstandigheden goed. Wouter kijkt naar de impact van zo’n heftig incident op de bemanning van de boten en naar de gevolgen voor de wedstrijd en de sponsoren van de race.
We kijken ook met Wouter naar het verloop van deze etappe, de magic tric van Team Sun Hung Kai/Scallywag, de constante race van team AkzoNobel en de snelheid van Team Brunel.

Daarnaast spreken we met Klaas Huisjes, hij heeft jaren in de regio rond Hong Kong gevaren, onder andere de Rolex China Sea Race. Hij heeft zelf ervaren hoe druk het is in die regio, wat je tegen kan komen en waar je op moet letten.

Reacties

Reacties