Simeon Tienpont en team AkzoNobel uit elkaar

Simeon tienpont bij de doop van team AkzoNobel | © Olivier Ozinga
Simeon tienpont bij de doop van team AkzoNobel | © Olivier Ozinga

“Na het plegen van contractbreuk is Simeon Tienpont sinds vandaag (13 oktober) geen schipper meer van team AkzoNobel” – aldus Peter van Boesschoten, persvoorlichter van team AkzoNobel
Als titelpartner van team AkzoNobel bevestigt AkzoNobel dat het volledig is toegewijd om met het team in de Volvo Ocean Race te racen. Team AkzoNobel zal op korte termijn een nieuwe schipper aankondigen. Met nog iets meer dan een week tot de start van de Volvo Ocean Race zal het team met enige spoed een nieuwe schipper moeten vinden. Het team was het eerst aangekondigde team in de wedstrijd, maar lijkt het team te zijn wat als laatste zijn schipper gecontracteerd heeft. Morgen (14 oktober) wordt de eerste officiële wedstrijd gevaren, de in-port race van Alicante is de aftrap van de zwaarste zeilwedstrijd rond de wereld.

Reacties

Reacties