NKNmedia onmisbare supporter van Zeilhelden

Nils Knibbe NKN MediaMooie dingen maken, dat is het uitgangspunt voor het werk van NKNmedia.

Een serie films voor een vrachtwagendealer of een documentaire over de restauratie van een historisch zeilschip. Een fotoreportage van een congres, een portret, een landschap, een huis. In het werk moet iets van de schoonheid van het onderwerp te zien zijn.

Zeilhelden heeft samen met NKNmedia een serie reportages en een documentaire over de Flyer gemaakt. Daarvoor volgden we het schip vanaf het transport bij de vorige eigenaar in Amerika, tot de aankomst in de haven van Zeebrugge. Van de refit bij Royal Huisman in Vollenhoven tot de maidentrip naar Alicante waar ze zich liet bewonderen bij de start van de Volvo Ocean Race in 2014. Het hele refitproces van de Flyer is op video vastgelegd en is te zien op ons Youtube kanaal.

NKNmedia is een waardevolle en onmisbare Supporter van Zeilhelden en daar zijn wij heel blij mee!

 

Reacties

Reacties