Zeilnomade Carolijn Brouwer over de balans in haar zeilersleven

Carolijn Brouwer was even op bezoek bij vrienden en familie en Zeilhelden zocht haar op. Openhartig spreekt zij over haar rol in het Dongfeng Race Team, maar ook over de balans in haar rol als moeder en partner en de opmerkingen die zij er over heeft gekregen in de begin periode. Vrijuit spreekt zij over de nieuwe nanny voor haar zoon Kyle en over de gesprekken met haar partner over wel of niet meegaan met Dong Feng. Misschien wel het leukste team en ook nog ’s met kans op de overwinning, aldus Carolijn. Luister zelf maar.

We hebben er een longread van gemaakt of eigenlijk meer podcast waarbij je alle tijd hebt om te luisteren naar haar verhaal en we zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden. Keep us posted 😉

Reacties

Reacties