De Zeiltas van Daphne van der Vaart, Delta Lloyd Talentploeg

Veel persoonlijker kun je niet worden: wat zit er in joúw zeiltas? Leer Daphne van der Vaart kennen en kijk wat er als Laser Radial zeiler bij de Talentploeg niet in je zeiltas mag ontbreken.

 

Daphne van der Vaart is niet alleen vlogger en reporter voor Zeilhelden, maar is ook met een serieuze topsportcarrière bezig. De Olympische Spelen in Tokyo is het doel en dat moet in 2020 gebeuren. Dat lijkt ver weg, maar als je rivalen nu al trainen voor de kust van Tokyo, dan is 2017 niet te vroeg. Alleen zonder supporters is het een lange en dure weg. Daarom is zij een crowdfunding actie gestart, en hier legt zij uit waarom je haar zou steunen.

(Disclaimer: Zeilhelden heeft geen band met de crowdfunding site Wij zijn Sport. Lees voor de details over je bijdrage aan deze campagne hun FAQ pagina).

Reacties

Reacties