Nieuws en updates van Ibiza Regatta

dsc_0190-e1416067746626

Na in 2012 de eerste editie van de Ibiza Regatta te hebben gevaren, zeilt Zeilhelden verslaggever Willem Jan Landman de komende week de 5e editie van de Ibiza Regatta Classic powered by TNG Swiss Watches als schipper van het Amsterdamse team ‘Arena Aviation’ op een Jeanneau OS 50.9. Tijdens de race en op de wal zal hij verslag doen van deze, door Nederlanders opgezette zeilrace rondom Ibiza, met een walprogramma vol feesten in de beachclubs van Ibiza.

Er zullen in deze 5e editie van de Ibiza Regatta enkele oude bekenden aan de start verschijnen, zoals de succesvolle dames van de Gabes Babes, onder leiding van Gaby Rappange en niet te missen de heren van Care for Life onder leiding van Duco van Keimpema. Ook zijn er veel nieuwe teams te bekennen, zoals de SMIXS boot, met als schipper Bob Hilgersom van de bekende Oceanraces Academy van Hans Bouscholte. Met 17 jachten in de strijd belooft het een ware strijd te worden, wie er met de winst vandoor gaat.   

Blijf de social media kanalen van Zeilhelden of de website van de Ibiza Regatta in de gaten houden voor nieuws en updates over de race. De start is dinsdag 27 september vanuit St. Antonio aan de westkust van Ibiza.

Willem Jan Landman

Reacties

Reacties