Dieneke-vlogt: Selectieweekend


Afgelopen weekend was het selectieweekend. Het was superleuk! We verbleven in een scoutinggebouw in Bloemendaal. We hebben gezamenlijk de tent opgezet, vuur gemaakt en voor het eten gezorgd. We waren met 30 man, 27 leerlingen (waarvan 21 meisjes) en 3 begeleiders. Dat waren de kapitein Martin, docent Mieke en Monique, degene die School at Sea bedacht heeft. De groep leerlingen was ook erg leuk, we hebben het heel gezellig met elkaar gehad. Als je wil weten wat we precies allemaal gedaan hebben kun je mijn vlog bekijken (hierboven). Ik heb in ieder geval superveel zin om met (een aantal van) deze mensen over 3 maanden op reis te gaan!

Help me bij de laatste loodjes want die wegen het zwaarst! Ik heb nog steeds 2700 euro nodig en daarbij heb ik hulp nodig. Word lid van de Club van 100, daarmee sponsor je mij eenmalig met 10 euro en krijg je elke 3/4 weken tijdens de reis een update én maak je kans op een souvenir uit een van de landen waar ik kom! Laat een reactie achter of stuur me een berichtje opFacebook.com/DienekeatSea.
Veel liefs,
Dieneke

Reacties

Reacties

Geef een antwoord