SaS-blog: ‘Beneden is het een sauna, ik slaap buiten in mijn hangmat’

Het is vandaag oudjaarsdag en we liggen voor de kust van Aruba! We liggen hier al een tijdje en hebben veel gezien van het eiland. Met een bananenbus zijn we het eiland overgereden, naar het strand, de stad in, naar de film. En vandaag mogen we de hele dag in de stad rondzwerven. Samen met Lotte en Linthe ga ik proberen om in een zwaardbootje ergens te zeilen (aangezien we nog niet genoeg zeilen)
Morgen of overmorgen varen we verder naar de San-Blas!
Het gaat heel goed met me aan boord en in de groep. Sinds een paar dagen slaap ik steeds buiten in mijn hangmat of met een matje op het dek. In de hutten beneden wordt het ’s nachts namelijk meestal een soort sauna.
Overal waar we nu steeds aanleggen is het echt supremooi. Witte stranden, blauwe zee. Echt heel vet.
Een tijdje geleden lagen we nog op Dominica. Dat is voor mij tot nu toe de leukste plek geweest. We zijn er naar de Boiling Lakes geweest en een dag naar de Rastafari’s. De Boiling Lakes waren supermooi en de tocht ernaartoe was ook heel leuk. Een beetje heen en weer huppelen over grote rotsen met een rugzakje en bergschoenen.
De dag erna was iedereen nog wel moe maar we zijn toen ook nog naar Rastafari’s geweest. Een dorpje van Rasta’s die leven op hun eigen tuin. Ze proberen mensen ook te bekeren tot hun leefstijl en geloven er helemaal in. Samen met onze gidsen hebben we daar in de tuin gewerkt en in de middag nog naar een hele grote waterval.
Ik wil iedereen die me heeft gesponsord nog een keer heel erg bedanken. Het dringt nu nog meer tot me door wat ik aan het doen ben. Het is heel belangrijk voor me.
Heel veel liefs en tot de volgende keer dat ik internet heb.
Sija / School at Sea

Reacties

Reacties

Geef een reactie