We zitten in de race!


Het team van Bouwe Bekking is er in geslaagd de financiering rond te krijgen voor een Nederlandse boot in de volgende Volvo Ocean Race (start 4 oktober 2014). Daarmee zijn zij de eerste van de twee Nederlandse teams (andere is onder leiding van Roy Heiner) die werken aan Nederlandse vertegenwoordiging in deze Mount Everest van het oceaan zeilen. Veel meer dan ‘er komt een boot’ is nu nog niet bekend, maar er gaan sterke geruchten dat er ook een Nederlandse stopover komt. Dinsdag is er een persconferentie en dan horen we meer. Stay tuned op Zeilhelden.
En voor wie niet kan wachten tot dinsdag, hier alvast een filmpje van de stopover in Rotterdam. Dat was way back in 2006. Helaas home-video: poor quality, good intentions. Wie heeft er beter materiaal van de stopover in 2006? (info@zeilhelden.nl)

Reacties

Reacties

Geef een antwoord