Sneak preview juryrapport Shorthanded Awards

Wat moet je doen om de Solo Challenge Award of de Double Handed Award te winnen? Hier alvast de video van de nominaties en de criteria van de jury.
De Stichting Shorthanded beoogt met het uitreiken van de Awards verschillende doelstellingen. Enerzijds wil zij de prestaties van het zeilen van duo en solo bemande jachten op wedstrijdzeilgebied belonen, anderzijds beoogt zij met het uitreiken van de prijzen het shorthanded zeilen in Nederland te bevorderen en ook de Nederlanders in het internationale veld op de kaart zetten. Daarom acht de jury de deelname van Nederlandse zeilers aan nationale en internationale wedstrijden van belang. Het prestige van de betreffende wedstrijden en het behaalde resultaat daarin, benevens de publiciteit die de deelname van de kandidaten met hun prestatie gegenereerd hebben, telt mee in de beoordeling.

Reacties

Reacties

Geef een antwoord