De langste downwinder ooit


Eind november zullen zes kitesurfers beginnen aan de nog niet vertoonde uitdaging om non-stop de oceaan over te zeilen.Tussen 20 en 25 november hopen de kiters te vertrekken vanuit Fuertaventura om 2 a 3 weken later aan te komen in het Caribisch gebied. Tijdens de 6000 kilometer lange tocht zullen de kiters elkaar om de twee uur afwisselen. Twee Nederlandse kiters doen mee aan deze helse tocht: Filippo van Hellenberg Hubar (initiatiefnemer van de tocht) en Max Blom. De andere vier kitesurfers zijn: Camilla Ringvold (NO), Bruno Sroka (FR), Francisco Lufinha (PT) en Eric Pequeno (VS). Op de begeleidingsboot vaar Erik van Vuuren mee als captain van het team.
Deze onmogelijke tocht wordt door RTL7 vastgelegd en in 2014 uitgezonden.

Reacties

Reacties

Geef een reactie